Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

Στήριξη των σπουδαστών της ΑΣΤΕ Αγ.Νικόλαου

 ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ Ν.ΛΑΣΙΘΙΟΥ 


Ο Σύνδεσμος Υπαλλήλων Ξενοδοχείων Ν.Λασιθίου, στηρίζει τα αιτήματα και τον δίκαιο Αγώνα των σπουδαστών της ΑΣΤΕ Αγ.Νικολάου. 
Οι σπουδαστές της ΑΣΤΕ θα είναι οι αυριανοί συνάδελφοι μας.
Εδώ και χρόνια διαμαρτύρονται για την αναβάθμιση του πτυχίου τους και για τα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και που χρήζουν άμεσα να δοθούν ουσιαστικές λύσεις από τα αρμόδια Υπουργεία Τουρισμού και Παιδείας. 
Γιατί τόση αδιαφορία στην εκπαίδευση και μετεκπαίδευση στελεχών του Τουρισμού που αποτελεί κύριο παράγοντα της οικονομίας του τόπου μας, ιδιαίτερα στο επιπλέον πρόβλημα που ανέκυψε φέτος και εξακολουθεί να υφίσταται άλυτο, που είναι η έλλειψη κατάλληλου προσωπικού. 
Το επάγγελμα των απασχολούμενων στον Τουρισμό αποτελεί ένα τομέα απασχόλησης, που συμβάλλει τα μέγιστα στην οικονομική ανάπτυξη της χώρα μας. 
Στις αντίξοες συνθήκες που βιώσαμε, οικονομική κρίση και Πανδημία του COVID-19, έγινε σαφές περισσότερο από τα προηγούμενα χρόνια πόσο δυναμική είναι η συμβολή των εργαζομένων του κλάδου μας.
Η εκπαίδευση - μετεκπαίδευση στελεχών στον κλάδο του Τουρισμού θα συμβάλει τα μέγιστα στην παροχή καλύτερων υπηρεσιών. 
Ως κατεξοχήν τουριστικός προορισμός η χώρα μας, είναι ανάγκη να αναβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες σε όλους τους τομείς και ο τουρισμός να κατέχει επάξια τη θέση της "Βαριάς βιομηχανίας" της χώρας μας. 
Το επάγγελμα μας είναι όμορφο γιατί βοηθά στη φιλοξενία των επισκεπτών μας στο τόπο που γεννήθηκε ο Ξένιος Δίας και είμαστε περήφανοι γι' αυτό.
Με τον επαγγελματισμό, την προθυμία και το χαμόγελο μας διαφημίζουμε την όμορφη χώρα μας εδώ και δεκαετίες και συμβάλλουμε  τα μέγιστα στην οικονομία της. 
Όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς οφείλουν να σταθούν με σοβαρότητα και να αναλογιστούν πως η επίλυση των προβλημάτων που αφορούν στον Τουρισμό είναι μείζονος σημασίας. 

Για τη Διοίκηση

Ο Πρόεδρος 
Νικόλαος Κρομμύδας 

Ο Γεν.Γραμματέας 
Νικόλαος Καριχημάκης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Σύνδεσμος Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Λασιθίου