Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

ΣΥΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ Ν. ΛΑΣΙΘΙΟΥ

 Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο 7μελές  Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Υπαλλήλων  Ξενοδοχείων  Ν. Λασιθίου στην πρώτη  συνεδρίαση του στις 08 Νοεμβρίου 2021 που πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο.

Πρόεδρος εξελέγη ο Νικόλαος Κρομμύδας 607 Ψήφους, Αντιπρόεδρος η Ελένη Γαλανάκη-Ματθαιάκη  263 ψ., Γεν.Γραμματέας ο Νικόλαος Καριχημάκης 442 ψ., αναπ.Γεν Γραμματέας η Ορφανάκη Ζαμβία  και  Έφορος 269 ψ.,Ταμίας ο Κων/νος Μαθιουδάκης 442 ψ.,  β' Αντιπρόεδρος  ο Γεώργιος Βουτυράκης 328 ψ.και Μέλος ο Μιχάλης Ατσαλάκης 263 ψήφους.

Θέλουμε  να ευχαριστήσουμε όλες τις συναδέλφισσες και συναδέλφους του Ν.Λασιθίου για τη συμμετοχή τους στις εκλογές. 

Επιθυμούμε επίσης να  ευχαριστήσουμε το απερχόμενο Δ.Σ για την πολυετή προσφορά του στον κλάδο μας, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τη συμμετοχή του στην άρτια διεξαγωγή των αρχαιρεσιών μας, αλλά κι όλους  τους υποψηφίους που συνέβαλαν στην εκλογή νέου Δ.Σ., Εξελεγκτικής Επιτροπής, Αντιπροσώπων στο Εργατικό Κέντρο Ν.Λασιθίου, Αντιπροσώπων στην Πανελλήνια  Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμό Τουρισμό, Εκπροσώπηση στη ΓΣΕΕ και μας τίμησαν με την ψήφο τους.

Εμείς οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι του Συνδέσμου Υπαλλήλων Ξενοδοχείων Ν.Λασιθίου, επιβεβαιώνουμε την ενότητα και αγωνιστικότητα ενάντια στις πολιτικές που ισοπεδώνουν κοινωνικά και εργασιακά δικαιώματα. 

Δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε ΔΙΠΛΑ στους εργαζόμενους και τους καλούμε σε συσπείρωση.

Μόνο η ενιαία δράση του συνδικαλιστικού κινήματος μπορεί να απαντήσει στην επίθεση κατά των δικαιωμάτων μας και να μας βγάλει από τα σημερινά αδιέξοδα ύφεσης, αβεβαιότητας και ανασφάλειας. 

Σας καλούμε λοιπόν όλους να αγωνιστούμε για ένα καλύτερο αύριο. 

Για τη Διοίκηση 

Ο Πρόεδρος 

Νικόλαος Κρομμύδας 

Ο Γεν.Γραμματέας 

Νικόλαος Καριχημάκης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Σύνδεσμος Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Λασιθίου