Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

ΑΙΤΗΣΗ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2021 Η νομιμοποίηση του εργαζόμενου στην επαναπρόσληψη για το 2021

 ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ Ν.ΛΑΣΙΘΙΟΥ

ΛΕΥΚΩΝ ΟΡΕΩΝ 03 ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΈΝΤΡΟ Ν.ΛΑΣΙΘΙΟΥ Τ.Κ.72100

Τηλ/fax .: 28410-22784
e-mail : syxenol@gmail.com

                     
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΙΤΗΣΗ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗΣ

Η νομιμοποίηση του εργαζόμενου στην επαναπρόσληψη για το 2021


Το σωματείο ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν.Λασιθίου ενημερώνει  τα μέλη  του  ότι, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις και την σύμβαση των ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν.Λασιθίου , σε όσους  εργαζόμενους  η σύμβαση τους τέθηκε   σε αναστολή την τουριστική περίοδο του 2020, διατηρούν το δικαίωμα επαναπρόσληψης για την περίοδο 2021.

Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να εργαστούν ξανά στο ίδιο ξενοδοχείο θα πρέπει να προσέλθουν  στο  γραφείο του Σωματείου μας  (Εργατικό Κέντρο Ν.Λασιθίου - Λευκών Ορέων 03 Αγ.Νικόλαος )  για να υποβάλλουν αίτηση επαναπρόσληψης. 
Το δικαίωμα επαναπρόσληψης είναι αναφαίρετο και γι αυτό επιβάλλεται η υποβολή αίτησης εκ μέρους όλων των Ξενοδοχοϋπαλλήλων μέσω του Συνδέσμου μας.
Το δικαίωμα αυτό διασφαλίσαμε με πολλή επιμονή και αγώνα.
Υπενθυμίζουμε ότι ΜΟΝΟ οι  ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΠΑΛΛΗΛΟΙ που είχαν το δικαίωμα υποχρεωτικής επαναπρόσληψης ΕΥΝΟΗΘΗΚΑΝ με το επίδομα ειδικού σκοπού 534 ευρώ επί 5 μήνες την αντίστοιχη ασφαλιστική κάλυψη όπως και την επιδότηση ενοικίου,  καθώς και την διασφάλιση δικαιώματος επιδότησης ανεργίας  βάσει των παραπάνω, που δυστυχώς ο κλάδος του Επισιτισμού δεν κατάφερε να επιτύχει παρά τις προσπάθειες της ομοσπονδίας μας.
 
Καλούμε όλους τους συναδέλφους ξενοδοχοϋπάλληλους να ασκήσουν το δικαίωμα τους για την επαναπρόσληψη μέσω του Συνδέσμου μας, διασφαλίζοντας τις  θέσεις εργασίας τους.
Σε περίπτωση,που απευχόμαστε να επαναληφθεί η προηγούμενη επιδημιολογική κρίση, να ισχύσουν τα προβλεπόμενα της σαιζόν 2020.

Το Σωματείο μας θα δέχεται αιτήσεις από τις 4/1/2021 έως  30/1/2021 καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 π.μ έως τις 17:00 μ.μ τηλ επικοινωνίας 28410-22784.
Σε περίπτωση  αλλαγής ωραρίου θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.


  ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

  Ο Πρόεδρος
  Μιχ.Γαρεφαλάκης

Η Γεν.Γραμματέας
Μαρία Μαρκάκη-Φαζού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Σύνδεσμος Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Λασιθίου