Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ Ν. ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Εmail syxenol@gmail.com ΛΕΥΚΩΝ ΟΡΕΩΝ 03 ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ν.ΛΑΣΙΘΙΟΥ.
ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ  Τ.Κ.72100  ΤΗΛ&FAX  28410-22784


     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Κλειστό  το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Λασιθίου

 Ο  Σύνδεσμος  Υπαλλήλων  Ξενοδοχείων  Ν. Λασιθίου, ενημερώνει  τα μέλη του ότι λόγω της κρίσιμης κατάστασης που  επικρατεί  τη δεδομένη  στιγμή με την πανδημία του  COVID – 19,το γραφείο του συνδέσμου θα παραμείνει κλειστό  όσο καιρό κρίνεται απαραίτητο για την προστασία της δημόσιας υγείας.
 Το τηλ επικοινωνίας για  θέματα που αφορούν συναδέλφους είναι 6948404454.
Με  αίσθημα ευθύνης  απέναντι στα μέλη μας ζητάμε από τα συναρμόδια Υπουργεία Εργασίας και Τουρισμού, για τους εποχικά εργαζόμενους να δοθεί το επίδομα των 715 ευρώ .
Για τους εργαζόμενους που δουλεύουν στα ξενοδοχεία συνεχούς λειτουργίας τις ημέρες που οι εργοδότες τούς επιβάλλουν άδειες άνευ αποδοχών αυτές να πληρώνονται και να ασφαλίζονται από το κράτος μέσω του προγράμματος επιδότησης θέσεων εργασίας του ΟΑΕΔ ,τις υπόλοιπες μέρες που απασχολούνται κανονικά το κόστος θα επιβαρύνει τον εργοδότη.
Mε Συλλογική ευθύνη και Υπευθυνότητα μα πάνω από όλα τηρώντας αυστηρά  τις  οδηγίες του Ελληνικού  Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, καλούμαστε να δώσουμε  αυτόν τον ΑΓΩΝΑ  ενωμένοι με την ευχή και την ελπίδα να  βγούμε  ΝΙΚΗΤΕΣ!!!

  ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΙΧ. ΓΑΡΕΦΑΛΑΚΗΣ

Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΚΑΚΗ - ΦΑΖΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Σύνδεσμος Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Λασιθίου