Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 6/11/2013


                                               ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ

Το Δ.Σ  του Συνδέσμου Υπαλλήλων Ξενοδοχείων Ν.Λασιθίου  αποφάσισε να συμμετέχει στην 24ωρη Γενική Απεργία στιs 6 Nοεμβρίου 2013 που κήρυξε η Γ.Σ.Ε.Ε.

 Καταγγέλλοντας και διεκδικώντας:

• Για την υπερφορολόγηση και την φτωχοποίηση μέσω της βίαιης αναδιανομής πλούτου και των συνταγών εσωτερικής υποτίμησης που βαθαίνουν την ύφεση και ανεργία και οδηγούν στην ένταση των κοινωνικών ανισοτήτων και τον κοινωνικό αποκλεισμό.
• Για τις διαρκείς παρεμβάσεις στα δημοκρατικά και κοινωνικά δικαιώματα μέσα από την κατάργηση και παράκαμψη των δημοκρατικών θεσμών και διαδικασιών.
• Για την εφιαλτική ανεργία που ξεπερνά το 30% και 60% στους νέους, για την πλήρη απορύθμιση της αγοράς εργασίας με την εξάπλωση των ευέλικτων μορφών απασχόλησης την αδήλωτη εργασία, τις απλήρωτες αποδοχές και την αποδόμηση του εργατικού δικαίου.
• Για την αποκατάσταση του θεσμού των ελεύθερων συλλογικών διαπραγματεύσεων, του ΟΜΕΔ και της μονομερούς προσφυγής στην Διαιτησία για δυνατότητα υπογραφής Συλλογικών Συμβάσεων ανεξαρτήτως της βούλησης των εργοδοτών.
• Για την επαναφορά της υποχρεωτικής εφαρμογής και της επέκτασης προς όλους των Συμβάσεων για να περιοριστούν τα φαινόμενα εργασιακής ζούγκλας που παρατηρούνται στον κλάδο.
• Για την υφαρπαγή των αποθεματικών του Ταμείου Πρόνοιας, τα σχέδια για το νέο κούρεμα των εφάπαξ και νέες ανατροπές στα όρια ηλικίας και τις συντάξεις.
• Για την κατάργηση του Νόμου 3986/11 που περικόπτει την επιδότηση ανεργίας των Εποχικά εργαζομένων.
• Για την συρρίκνωση της δημόσιας εκπαίδευσης στον Τουρισμό και την συμπαιγνία εργοδοτών και Υπουργείου Τουρισμού για κατάργηση της Μετεκπαίδευσης.

Σ αυτή την Απεργία πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ κανείs δεν τη Παλεύει  μόνοs!!!!!

 OΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 06/11/2013 ΩΡΑ 10 ΠΜ
                             
                                                ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ


 O ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                             Η ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΙΧ.ΓΑΡΕΦΑΛΑΚΗΣ                                            ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΚΑΚΗ - ΦΑΖΟΥ







 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Σύνδεσμος Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Λασιθίου