Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΕΕΤ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ...
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
18.09.2018

Η επιλεγόμενη Πανελλαδική Γραμματεία ΠΑΜΕ Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων τμήμα της ακραία αντιδημοκρατικής κομματοσυνδικαλιστικής οργάνωσης που συνηθίζει να παρεμβαίνει με βία και ξυλοδαρμούς αντιπάλων και με πρόσφατο θύμα τους τους συναδέλφους από το Ε.Κ. Κατερίνης ταράχθηκε από την υπογραφή επέκτασης και υποχρεωτικής εφαρμογής της κλαδικής μας σύμβασης στα Ξενοδοχεία και αναπαράγει τις συνήθεις πομφόλυγες προς τέρψιν των αφελών που τους ακολουθούν. Όσα δεν πιάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια και η υποχρεωτικότητα και επεκτασιμότητα είναι μέρος της πρότασης νόμου των ..513 συνδικαλιστικών οργανώσεων του ΚΚΕ.
Η σύγχυση είναι τέτοια που δεν αντιλαμβάνονται καν το πλαίσιο των προϋποθέσεων της επέκτασης, το 52% που επικαλείται το Υπουργείο είναι το ποσοστό των εργαζομένων που απασχολούνταν σε ξενοδοχεία μέλη των εργοδοτικών οργανώσεων. Η Συλλογική Σύμβαση Ξενοδοχοϋπαλλήλων όσο και αν τους πονά και πολέμησαν λυσσαλαία τη διατήρησή της, θα εφαρμοσθεί στο σύνολο των νόμιμα απασχολούμενων στον κλάδο, με μισθούς υπενθυμίζουμε από 851€ στη Α' κατηγορία έως 780€ ο κατώτερος βασικός, πληθώρα επιδομάτων και πρόβλεψη νέας αύξησης 1,5% από τον Ιανουάριο του 2019. Το ΠΑΜΕ μπορεί να συνεχίσει να διεκδικεί ανεμόμυλους και 751€ βασικό!
Ανησυχούν λέει για τους χιλιάδες ξενοδοχοϋπάλληλους που εργάζονται στα ξενοδοχεία μέσα από δουλεμπορικά γραφεία, αλλά με δουλεμπορικά γραφεία συναλλάσεται το ΠΑΜΕ και πρόσφατα επεδίωκε να επαναστελεχώσει το ξενοδοχείο Hyatt (πρώην ΛΗΔΡΑ), κοινοποιώντας δεκάδες βιογραφικά, ανοίγοντας επικοινωνία με γνωστό ..δουλέμπορο όπως επικαλούνται.
Εν τέλει την ώρα που το φαιοκόκκινο μόρφωμα έχει στην ημερήσια διάταξη τη βία και την εξ εφόδου κατάληψη των συνδικαλιστικών οργανώσεων, τα λόγια πλέον περιτεύουν, το συνδικαλιστικό κίνημα αν δεν έχει τάσεις αυτοχειρίασης οφείλει να λάβει τις αποφάσεις του και να αποβάλει από τις τάξεις του το απόστημα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Σύνδεσμος Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Λασιθίου