Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Τιμητική εκδήλωση για τον προϊστάμενο της Επιθεώρησης Εργασίας Γ. Μαυροειδή




Με ένα συμβολικό δώρο θέλησαν τα μέλη του Συνδέσμου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Νομού Λασιθίου να αποχαιρετήσουν τον προϊστάμενο της Επιθεώρησης Εργασίας κ. Γ. Μαυροειδή ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε πρόσφατα. Ήταν μια κίνηση αποχαιρετισμού που έγινε κατά την παγκρήτια συνάντηση των ξενοδοχοϋπαλλήλων που πραγματοποιήθηκε χθες στην Ιεράπετρα.
Το κλίμα φορτίστηκε συναισθηματικά καθώς με πολύ θερμά λόγια τα μέλη του Συνδέσμου μίλησαν για την συνεργασία τους με τον κ. Μαυροειδή.
Εκ μέρους του Σωματείου Ιεράπετρας η πρόεδρος κ. Άννα Φανουράκη θέλησε με την ευκαιρία να ευχαριστήσει τον κ. Μαυροειδή για την συνεργασία τους.
Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου κ. Μανόλης Πεπόνης ανέφερε πως το Εργατικό Κέντρο θα κάνει μια ειδική τελετή προς το τέλος του χρόνου όπου θα τιμήσουν τον κ. Μαυροειδή.
Ο κ. Μαυροειδής αφού ευχαρίστησε τους ξενοδοχοϋπαλλήλους είπε εμφανώς συγκινημένος: «Πιστεύω πως δεν είπα "όχι" σε κανέναν εργαζόμενο. Ήμουν παρών όποτε με χρειαστήκατε και εύχομαι ό,τι καλύτερο στη ζωή σας. Εάν μπορώ να φανώ χρήσιμος οπουδήποτε, θα είμαι στη διάθεσή σας όποτε θέλετε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Σύνδεσμος Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Λασιθίου