Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας μας υλοποιώντας την απόφαση του 48ου Συνεδρίου του κλάδου μας θέτει επιτακτικά θέμα κατάργησης – τροποποίησης του Ν.3986/2011 που προβλέπει την δραστική περικοπή του επιδόματος ανεργίας...



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
13/02/2013


Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας μας υλοποιώντας την απόφαση του 48ου Συνεδρίου του κλάδου μας θέτει επιτακτικά θέμα κατάργησης – τροποποίησης του Ν.3986/2011 που προβλέπει την δραστική περικοπή του επιδόματος ανεργίας στην συντριπτική πλειοψηφία των εποχιακών ανέργων. Το φθινόπωρο κατά την επερχόμενη νέα περίοδο επιδότησης ανεργίας το αποτέλεσμα θα είναι να μείνουν εντελώς απροστάτευτοι οι πλέον επισφαλείς εργαζόμενοι του Ιδιωτικού Τομέα να επιβιώσουν οι ίδιοι και οι οικογένειες τους.
Θα προσφύγουμε άμεσα εναντίον αυτού του αντεργατικού Νόμου στο Συμβούλιο της Επικρατείας και θα εντείνουμε τις παρεμβάσεις μας στην Κυβέρνηση και τα κόμματα του Κοινοβουλίου για νομοθετική επίλυση του προβλήματος.
Καλούμε τους κ.κ. Βουλευτές να αναλάβουν πρωτοβουλίες για να στηριχθούν και να επιβιώσουν οι επαγγελματίες στον Τουρισμό από την εξαθλίωση και την απόγνωση που απειλούνται, με συνέπειες στη βελτίωση της ποιότητας του παραγόμενου Τουριστικού προϊόντος και για την υποστήριξη του Τουρισμού, της μόνης Βιομηχανίας που ανθίσταται στις ολέθριες επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Σύνδεσμος Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Λασιθίου