Κυριακή 20 Μαΐου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θερινές Κατασκηνώσεις για τα παιδιά των Ασφαλισμένων του Ειδικού Λογαριασμού Ξενοδοχοϋπαλλήλων για το έτος 2012...

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 3 του Ν.4075/2012 από 01/06/2012 ο Ειδικός Λογαριασμός Ξενοδοχοϋπαλλήλων ο οποίος συστήθηκε με την παρ.2 του άρθρου 4 του Ν.3655/08 στον κλάδο ασθένειας του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ για τη χορήγηση παροχών σε χρήμα στους ασφαλισμένους του τ.ΤΑΞΥ, συγχωνεύεται στον κλάδο ασθένειας του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ με την προϋπόθεση ότι οι παροχές σε χρήμα θα χορηγούνται από το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ σύμφωνα με τα οριζόμενα στη νομοθεσία του Ειδικού Λογαριασμού.

Η Διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ παρά τα παραπάνω και παρά την εισήγηση της υποδιεύθυνσης Ειδικού Λογαριασμού Ξενοδοχοϋπαλλήλων, εξ' όσον γνωρίζουμε από τις 05/03/2012, κωφεύει και δεν έχει πράξει το παραμικρό για την υλοποίηση της παροχής των θερινών κατασκηνώσεων με αποτέλεσμα να έχουμε οργισμένες αντιδράσεις από αυτούς.

Απαιτούμε από την Διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ να περάσει άμεσα από το Δ.Σ. την εισήγηση και με σύντμηση των προθεσμιών να προλάβουμε τουλάχιστον τις 2 από τις 3 κατασκηνωτικές περιόδους.
Αντιλαμβανόμαστε τις οικονομικές δυσχέρειες που αντιμετωπίζει το Ίδρυμα, αλλά επιτέλους οι νόμοι της Πολιτείας πρέπει να τηρούνται και να γίνονται σεβαστοί από όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Σύνδεσμος Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Λασιθίου