Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Ενσωματωμένη εικόνα 2
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΠΑΛΛΛΗΛΩΝ Ν.ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.
TO MHNYMA ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ!!
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΑΡΕΦΑΛΑΚΗΣ
Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΚΑΚΗ-ΦΑΖΟΥ

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ Ν.ΛΑΣΙΘΙΟΥ
ΚΑΛΕΣΜΑ
1η ΜΑΗ:ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ
Συναδέλφισσες , Συνάδελφοι
Η πρωτομαγιά αποτελεί σταθμό και αφετηρία μνήμης , τιμής και αγώνα για τα βασικά και θεμελιώδη εργατικά, κοινωνικά και δημοκρατικά δικαιώματα των εργαζομένων , των συνταξιούχων ,των ανέργων που δοκιμάζονται σκληρά και βάναυσα από τις Κυβερνητικές και Τροϊκανές Πολιτικές.
Τιμούμε όλους εκείνους που υπερασπίστηκαν με την ίδια τη ζωή τους τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , τη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ  , την ΙΣΟΤΗΤΑ  , την  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και την ΕΙΡΗΝΗ. Οφείλουμε  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να δώσουμε αγωνιστικό -  απεργιακό παρόν στο κάλεσμα του Συνδέσμου Υπαλλήλων Ξενοδοχείων Ν. Λασιθίου την Τετάρτη 1η Μάη στην Πλατεία Αγ. Νικολάου ώρα 10:30 π.μ.
Η Κρίση , το έλλειμμα και το χρέος δεν προκλήθηκαν από τους εργαζόμενους τους συνταξιούχους και τους άνεργους. Είναι αυτοί που παράγουν, πληρώνουν φόρους και δημιουργούν πλούτο. Είναι οι αθώοι και τα θύματα καταστροφικών πολιτικών.
Σήμερα όσο ποτέ άλλοτε είναι επίκαιρα τα αιτήματα και οι διεκδικήσεις των εργαζομένων .
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στην ΑΠΕΡΓΕΙΑ την 1η ΜΑΗ να σπάσουμε τα δεσμά των μνημονίων.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ :
Συλλογικές Συμβάσεις
Δουλειές – Ανάπτυξη
Εργασιακά – Ασφαλιστικά – Κοινωνικά και Δημοκρατικά δικαιώματα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ .
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!   

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013



  ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ Ν. ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Ο Σύνδεσμος Ξενοδοχοϋπαλλήλων στηρίζει και παράλληλα συγχαίρει δράσεις αλληλεγγύης, όπως αυτή της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης που διοργανώνει φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου για την αγορά αναπηρικού – αθλητικού αμαξιδίου για τον υπό ίδρυση Αθλητικό Όμιλο ‘’ΛΑΤΙΟΣ’’ με συμμετοχή των ομάδων του ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ – ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ – ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΛΑΚΩΝΙΩΝ  και ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΤΑ στο γήπεδο της Α.Ε. ΛΑΚΩΝΙΩΝ την Δευτέρα 15 Απριλίου 2013 και ώρα 15:30 , Τιμή Εισιτηρίου 1,00 ευρώ.
Είναι σημαντικό σε περιόδους όπου δοκιμαζόμαστε όλοι μας, να κοιτάζουμε τις ανάγκες των ανθρώπων που έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση , να δείχνουμε ότι παραμένουμε άνθρωποι και να στηρίζουμε όσο μπορούμε τους συνανθρώπους μας και ιδιαίτερα τους ανθρώπους ΑΜΕΑ .
 Το μήνυμα των ημερών είναι ότι παρά την κρίση που περνά η κοινωνία μας , είναι πεποίθηση μας ότι με την αλληλεγγύη και κοινωνική προσφορά μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά.
Η συμμετοχή όλων μας είναι αναγκαία
   
  Ο  Πρόεδρός                                               Η Γεν. Γραμματέας
 Μιχ. Γαρεφαλάκης                                        Μ. Μαρκάκη - Φαζού